Nyheter 2014

31.01.14

Klepp kommune har kommet med forslag om å stenge muligheten for bruk av sti langs Frøylandsvannet for hester - både ridende og kjørende.

Dette setter sinnet i kok blant oss som holder på med hest. Vi har stilet ett brev til kommunen, med bl.a. spørsmål om hvor vi til slutt skal få lov til å ferdes. Hvis alle viser hensyn til alle så bør det ikke være problemer med å ferdes i sammen.

Med ulykka der 2 jenter omkom da de var ute å trente hest på en bilvei friskt i minne, så er muligheten til å ta en tur langs Frøylandsvannet og i skogen veldig bra å ha. Treningsmulighetene for hest blir bare mer og mer redusert.

Vi har treningsløypa på Solbakken gard, den blir brukt av flere i tillegg til hestene som står på gården. Ellers har vi Postveien, som i utgangspunktet er veldig bra, men trafikken kan være ganske stor til tider, og det er ikke alle som er like flinke å vise hensyn i forhold til fart forbi hesteekvipasjen.

Øksnevad jordbruksskole har laget ei flott løype i skogen ved skytebanen, men for å komme til den må vi kjøre på Postveien.

Ellers kommer Ernst som vanlig til gården i dag.

Spydo Ø.K. kommer hjem til gården etter treningsleir på Forus travbane. Skal bli godt å få godgutten til Ronja hjem igjen Smiler stort

I morgen blir det arrangert V75-kjøring på Forus. Ingen fra Solbakken skal starte, men nabo Knøttlita skal ut i ilden. Stallsjef Brit Elin blir med som stalljente/støtte for henne og eier Hilde.

Lykke til! Smiler stort

 

Ønsker alle ei riktig god helg :-)"