Nyheter 2015

22 Desember.

Jul rett rundt hjørne.Kul

Lucky Coral viste stor form i løpet på Forus 19 Desember, han var rask fra start å fikk en bra rygg. Tross får di 3010 meterne så avluta han bra på 18.4. Han skal ut igjen den 29 Desember med Ronja Good som kusk denne gang. Bra spor og det er hester han har møtt før så håper på en bra premie.
Gin`n Tanic fikk litt langt til mål sist gang, men bra kjørt av kusk Thomas Sverre og di kommer tilbake sterke neste gang.

French Prestige hadde en styrking før vinter, nå er hesten snart tilbake i sin gode form. Han trener bra og er mye roligere i bane, kusk Jørn er fornøyd så langt men mangler litt enda.
Anna K.B vet vi ikke kortid hun skal starte, men blir nokk neste år en gang. Farten er på plass, men Brit Elin venter eller litt til.
The Great K. har vært på Forus i dag og alt var bare velstand. Han fungerte ganske bra i banen nå og alt var bare gydd gydd. Håper at 2016 blir The Great K. og Stine sitt år.

Ernst har vert på sin før jul behandling her på noen hester, og han skal ha ros får et kjempe år han har hatt med gode hester. Gratulere.
Synne skal ut i Prøveløp med Miss Joeleen K.B i monte, dette blir spennende.

Ronja Good har vertfall at en fanatisk år med Spydo Ø.K, på 10 starta har han tjent 163.500 kr. Han er en ganske god 3 åring. Så vi gleder oss og se travåret til Spydo Ø.K 2016.Vill

Di små tassene i barnehagen blir bare større og større. Di får sin daglige pleie av Brit Elin og andre som kommer innom i stallen.

Me ønsker alle en riktig god jul og takker alle for et kjekt 2015. ønsker alle et framgangsrikt og godt trav år 2016!Smiler stort