Nyheter 2015

Uke 37

V75 på Forus ende med 4 plass på French Prestige i monte løpet. Hadde litt uflaks med di 5 omstartene men han klarte å hente hjem premie denne gang. Dette var vel fortjent!
Gin`n Tanic tok turen til Sørlandet, gikk ikke helt veien denne gang heller. Nå skal han skal ha en liten pausen fra løps banen nå fremover.

Nå snur vi nesen mot klasseløps-helga på Bjerke.Smiler stort
Stine og Synne er stall sjefer denne helgen, og vi har mange hester som har stått her som skal kjempe i kampen om den store premien.
Blant annet Spydø Ø.K, han starter i løp 8 og har spor 6. Det blir tøffe løp men vi krysser fingrer og ben får alle kjent hester, spesielt for Spydo og Ronja !Vill

French Prestige skal ut igjen i sulky på Tirsdag, løp 6 spor 3. Han er fin i formen og et bra spor får hans fordel, så vi håper dette blir like bra som sist.
Di siste åringene har kommet heim fra beite Elvin og Todin, nå nærmer det nærmer seg snart avreise for Elvin og Dreamboy som skal til Team Weberg.
Det ser ut som di tøffingene som vi sende av gåre til Team Weberg har slått seg til ro. Vi håper di 5 blir litt av noen kanoner.Vinker

Da ønsker vi alle lykke til på Klasseløps-helga og auksjonen. God helg !Kul