Nyheter 2017

Liten oppdatering

Det har gått ei stund siden sist oppdatering. Solbakken gard har egen Facebook-side, så vi prøver å få lagt ut nyheter og bilder på etterhvert. 

 

Siden sist har Spydo Ø.K. dratt fra Solbakken gard. Han står nå i trening hos Øystein Tjomsland.

 

Trollmannen har kommet tilbake til sin gamle boks. Og han fant seg fort tilrette - skulle ikke tro han hadde vært borte fra gården engang Smiler stort

 

Makeawish som startet året med en flott seier har hatt stang ut siden. Hun har hatt problemer med tanngarden og vært til behandling hos vet. Berven. I tillegg har hun fått bihulebetennelse. Heldigvis ser det ut som hun er på bedringens vei nå.

 

Gin'n Tanic var meldt til V75-kjøringen på Forus travbane, 11.2. Men han måtte strykes der, da han hadde fått skade på gaffelbåndet på ene fremfoten. Her er det bare å bruke tid. Snakk om 3 måneder skritting, så 3 måneder jogging, før oppkjøring mot start igjen. 

 

Johnny English trener på, han er jevnlig inne på Forus for hurtigkjøring.

 

Golden Dooleys er og jevnlig inne på Forus. Jon er godt fornøyd med Dooleys. 

Celestic Blaze er i full gang med treningen. Den flotte hoppa til Stine oppfører seg eksemplarisk, og har allerede vært noen ganger på TIL START-samlinger på Forus travbane.

 

Hjelle Revenue og Malin trener på Kul

 

Ellers er Brit Elin, Gry, Jon, Synnøve og Mona godt i gang med tømmekjøring av de fleste åringene. 

 

Det nærmer seg første følling - Sassy Lane er først ut - spennende Smiler stort Det kommer 4 føll i år Ha ha

 

Brit Elin og naboen Hilde har denne uka reist til Starum. Der skal de gjennomføre B-trenerkurs. Med godkjent eksamen fra dette kurset kan en trene inntil 2 travhester som eies av andre. Brit Elin og Hilde fikk følelsen av å være på leirskole igjen, med køysenger og romdeling {#smileys123.tonqueout} Mens stallsjefen er borte så styrer Knut og Michelle stallen.