Nyheter 2016

Forus Festivalen var over får denne gang. Vi hadde et par start hester fra stallen med både Fredag og Lørdag.Kul

Makeawish gikk prøveløp etter 1 år vekke fra løp. Fikk godkjent på tiden 19.4.
French Prestige skulle starte i monte løpet på Fredagen, men måtte strykets. På grunn av halt het, så Fammestad skulle komme å sjekke dette nærmer. Såmen ble friskt melt, å skal ha rolig trening framover.
Lucky Coral gjekk et bra løp på lørdag, ble fast låst hele løpet men fikk åpning på oppløpet å kjempet seg inn til en 6 plass. Godt fornøy med innsatsen og løpet.
Gin`n Tanic havna ut i 3 spor fra start, fikk et godt løp men blei langt fra til mål. Avslutta på 17.7.
Kap Tilly vår nabo hest, ledet fra start til mål i Lome Eldens hoppeløp. Vant overlegent på tiden 27.7
Neverening L. gikk sitt første løp, å vinner på tiden 17.7. Ragnhild og Ole Eivind har alt grunn til å ver stolt!