Nyheter 2016

Påske!

Liten Påske oppdatering

French Prestige har godt to løp siden September i fjor, han gikk ny pers på 14,2 i sulky, en det han gjorde i hele 2015. Formen er på topp, å han viser at han ennå kan verme i game. Nytt bruk av utstyr og behandling av Ronja og Tina har hjelp en hel del. Håper på en bra sesong denne gang, når har han stått her på Laland i 1 år.
Lucky Coral tok turen til Bergen, men måtte snu. Lucky Coral måtte strykes før løpet på grunn av, en liten tur hos hesteklinikken i Bergen får å sy i pannen. Makes uflaks! Men men hesten er like hel igjen, og ser etter løp.
The Great K. reiste til Sørlandet men fikk ingen premie hjem, han gikk på seg og slo over i galopp. Det var hans første start siden 2014. Han løyste bra i fra start, og såg veldig fin ut i banen, det er bare til å prøve igjen med nytt løp.

Vi har og fått en ny hest på stallen, siden Neverending L. har reist til Stall Ovi på trenings leir. Så den nye hesten heter Diamond Va Bene, det er Ragnhild som trener han får Stall Ovi. Han skal starte nå på Tirsdag 29 på Forus.
Spydo Ø.K skal ut i løp 3 på Forus med trener Ronja i sete, blir veldig spennende. Han møter mange gode hester i dette løpet, men han fungere bra og håper på premie.
Sassy Lane har ennå ikke fått føll, venter i stor spenning nå vertfall. Hu er litt små sur, sånn som gravide damer er.

Ellers så har alle store og små dyr veldig bra, åringen er i full trimm med tøm kjøring. Har hatt eier på besøk som har godt i hode på hestene sine under tøm kjøring, og det ser ut som det er noe som faller i smak vertfall.

Anna K.B ser veldig bra ut fortiden etter noe små feil i banen, hun går veldig fint i banen fortiden. Venter på det rette løpet til henne.
Karl Gustav Ø.K er en Ø.K. Han er fisk melt og er i full trening igjen etter noen uker på boks får en stund siden. Så nå skal Brit Elin begynne å kjøre en runde i skogen, tidligere har di bare trent den til skogen og hjem igjen.
Johnny, Makeawish og Golden Dooleys er i full trening, har hurtigarbeid på Forus jevnlig.Smiler stort