Nyheter 2016

Liten oppdatering.

V75 på Forus gjekk ikke etter planen, Lucky Coral hadde et vanskeligt spor, å Spydo Ø.K hadde en galopp. Så det ble ingen premie denne gang med hjemm. Kap Tilly der i mot, tok med seg velfortjent seier hjemm. Hilde har all grunn til å ver fornøyd, etter mye motgang.Kul Spydo Ø.K skal igjen starte V75 på Bjerke i helgen i løp 7 Kongepokalen. Formen er like bra som sist gang, og vi håper på at han skal verme å kjempe om pokalen. VinkerThe Great K. skal i prøveløp 23 Februar på Forus, å planen er han skal starte 1 Mars.Smiler
 stort French Prestige fungert ganske bra på Forus, men det mangler litt enda til hesten er helt på topp igjen, satser på å strate om 3 uker.

Neverending L. skal resie til Stall Ovi på trening leir, så då får Ragnhild en ny hest i trening. SpennendeKul Johnny har begynt så smått å kjøre intervall i lag med Jon og Golden Dooley, måle er prøveløp dette året. farten er bra, og Johnny er vertfall godt grunntrent, så nå blir det bare å trene fart.

Vi skal fyre i gang med ny føl kokuranse. siden Sassy skal følle i slutten av Mars.Steggsjura, Missy og Cina Palema, skal følle i slutten av Mai måne.Vill  det er bare til å hive seg på!